Telefon: 55 30 27 70    //    Besøksadresse: Strandgaten 225, 5004 Bergen    //    Postadresse: Pb 1992 Nordnes, 5817 Bergen    //   org: NO 870 515 812 MVA

Endre/oppdatere betaling av medlemskap

For å endre eller oppdatere din betalingsmåte må du logge inn på united.no, velge "min side" og deretter velge "abonnement".
Trykk videre inn på medlemskapet du skal utføre endringer på og velg "endre" under betalingsmåte.

Merk: Har du fast fornying via Vipps og har fått nytt betalingskort?
Da må du logge inn i Vipps, velge "betalinger" og deretter "faste betalinger".
Finn avtalen tilhørende "MUSCS_faste_betalinger" og trykk deg inn på den for å endre betalingskort i avtalen.