Telefon: 55 30 27 70    //    Besøksadresse: Strandgaten 225, 5004 Bergen    //    Postadresse: Pb 1992 Nordnes, 5817 Bergen    //   org: NO 870 515 812 MVA

Jeg har glemt medlemsnummeret mitt - hva gjør jeg?

Du finner medlemsnummeret ditt følgende steder:

• På medlemskortet
  • På giroen du benyttet for å betale medlemskapet
  • På plasten utenpå medlemsbladet (siste seks siffer i tallet som står ved strekkoden)

Har du ikke noe av dette tilgjengelig, kan du trykke på ikonet for innlogging oppe til høyre og velge "Glemt passord". Der oppgir du e-postadressen din og får tilsendt et nytt passord for å logge inn.