Telefon: 55 30 27 70    //    Besøksadresse: Strandgaten 225, 5004 Bergen    //    Postadresse: Pb 1992 Nordnes, 5817 Bergen    //   org: NO 870 515 812 MVA

Hvorfor må alle reisende være medlem i både Supporterklubben og MUFC England?

Manchester United i England har et krav til alle offisielle Supporterklubber som har billetter på Old Trafford om at alle brukere av billettene på være medlem både lokalt (Supporterklubben) og i MUFC England. Dette kan virke noe tungvint, men samtidig er det en trygghet for alle reisende da det er et signal om at alt blir gjort 100 % trygt og lovlig, og i samarbeid med klubben. Vi har tilrettelagt for at rimeligste type medlemskap både i Supporterklubben og MUFC England er tilgjengelig i bestillingsløpet for kampbilletter.