Telefon: 55 30 27 70    //    Besøksadresse: Strandgaten 225, 5004 Bergen    //    Postadresse: Pb 1992 Nordnes, 5817 Bergen    //   org: NO 870 515 812 MVA

Hvordan blir jeg medlem?

Takk for at du vurderer medlemskap i Supporterklubben! Du blir medlem gjennom fire enkle steg.

Innmeldingsskjema finner du her

- Velg om du skal melde inn kun deg selv eller tilpasse medlemskapet til deg og din familie.
Du kan legge til inntil fire familiemedlemmer som du skal administrere. Hvert familiemedlem vil få egen bruker på united.no og eget medlemsnummer. Du kan også velge å legge til medlemmer i Juniorklubben.

- Velg om du (eller evt. familiemedlemmer) skal abonnere på medlemsmagasinet vårt UnitedSupporteren.
Vårt medlemsmagasin UnitedSupporteren sendes ut 4 ganger per år til alle som abonnerer.

- Fullfør betaling via Vipps eller kortbetaling via Nets.

- Fullfør registrering.
Fullfør registrering av kontaktinformasjon og evt. utsending av invitasjoner til ekstra familiemedlemmer du har lagt til.

Det var det! Medlemskapet vil automatisk fornyes etter 12 måneder. Du får umiddelbart et medlemsnummer og tilgang til "Min side" hvor du kan gjøre eventuelle endringer.