Telefon: 55 30 27 70    //    Besøksadresse: Strandgaten 225, 5004 Bergen    //    Postadresse: Pb 1992 Nordnes, 5817 Bergen    //   org: NO 870 515 812 MVA

Hvorfor har jeg ikke fått ordrebekreftelse?

Hovedårsaken til at ordrebekreftelse ikke kommer frem er at det ikke er registrert, eller er registrert feil, e-postadresse i profilen din. Dette kan du lett sjekke når du er logget inn, ved å klikke på "rediger konto".

Husk også å sjekke om bekreftelsen er havnet i "søppelmappen" i din e-post.